> Bedankjes aan het Leerwerkloket

Bedankjes aan het Leerwerkloket

"Veel dank nog voor het aangename gesprek enige tijd geleden! Ik ben anders gaan kijken naar mijn achtergrond. Ik zie in dat ik mijn ervaringen in het bankwezen breder kan trekken en ook veel competenties mee kan nemen naar bijvoorbeeld het onderwijs.
Morgen bezoek ik de open dag op ROC Mondriaan. Eens kijken of ik aan kan haken bij een leerkracht om ervaringen te vernemen en mijn situatie te bespreken.
Ook heb ik een intake-gesprek met Randstad Onderwijs morgen. Mij is gezegd dat er zeker kansen liggen, morgen meer details.
Hoewel ik erg enthousiast ben over het werken in het onderwijs, zou ik ook graag gebruik maken van je aanbod om eens een uitgebreide persoonlijkheidstest / beroepentest te doen. Wil je mij laten weten hoe ik hiermee kan aanvangen?"

"U heeft met mij een aantal gesprekken gehad omdat ik op zoek ben naar werk of een nieuwe studierichting.
Ik ben langsgegaan bij de DHL voor een baan als pakketbezorger. Ik moet wat informatie over het bedrijf leren en dan zouden we een gesprek gaan plannen. Ik ben ook gewoon verder aan het solliciteren.
Ik heb een studiekeuze- en een persoonlijkheidstest gedaan, de uitslag hiervan hebben wij besproken. Ik ben er nog steeds niet zeker van welke opleiding ik wil doen indien ik hiervoor zou kiezen, maar er zijn een aantal opleidingen interessant dus ik zal er meer informatie over inwinnen.
De uitslag van de persoonlijkheidstest vind ik erg handig, ik heb nu op papier staan op hoe sommige dingen verbonden zijn en op welke punten ik mij zou kunnen ontwikkelen. Ik wil u in elk geval bedanken voor uw hulp."

"Allereerst dank voor het zeer prettige gesprek van vanmorgen. Het positieve gevoel waarmee ik vanmorgen de deur uit ging heb ik direct omgezet in actie. Heb alle sites waar jij mij op gewezen hebt bezocht en ben veel wijzer geworden. De stoute schoenen aangetrokken en een jongerenwerker van Vitis Welzijn benaderd voor een informatief gesprek en ben zojuist het JIP in Naaldwijk binnengelopen om eens mijn licht op te steken wat Jeugdzorg aangaat. Op de site van Pieter van Foreest viel mijn oog op het "Foreestcollege" die een samenwerkingsverband heeft met het ROC Mondriaan als het gaat om zorgopleidingen. Hun bieden met regelmaat BBL trajecten aan. Iets waar ik erg in geïnteresseerd ben. Uw collega heeft mij inmiddels ook benaderd en wij hebben aanstaande maandag een afspraak voor het maken van een aantal testen.
Nogmaals dank voor het gesprek en de adviezen, fijn eens iemand te spreken die de mens achter het A-4tje kan zien."

"Vorige week de toets gedaan maar dat was alles, waardoor we dus niet veel nieuws hadden en we gewacht hebben tot vandaag ( intake gesprek ). Ging eigenlijk allemaal heel snel. Lijst ingevuld met wat informatie over wat we verwachten van de opleiding en informatie wat hun nodig hadden, en kregen toen beide te horen dat we morgen eigenlijk al met de les mee kunnen doen. Dus vanaf nu zijn we officieel ingeschreven voor het Mondriaan en morgen dus naar school. Ik wou u namens Jasper en mijzelf dus ook bedanken voor de informatie en de hulp bij het vinden en aanmelden van de studie. Heel erg bedankt!"