> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Net als voorgaande jaren staat september in het teken van de Maand van Leren en Werken. Tijdens deze maand organiseren de Leerwerkloketten door heel het land extra activiteiten om aandacht te geven aan een leven lang leren en ontwikkelen. Vorig jaar organiseerden de Leerwerkloketten en hun partners ruim 90 evenementen in het kader van Leren en Werken.

30-08-2018 | Lees meer
Education
Landelijk nieuws

Een Leven Lang Leren: het biedt kansen, versterk je competenties, zorgt voor een nieuwe baan, een promotie of voor extra uitdagingen. 

Wij kunnen er eindeloos over praten, maar uiteindelijk spreken cijfers en statistieken voor zich. Daarom hierbij een overzicht van bevindingen van verschillende onderzoeks- en statistiekbureaus met betrekking tot een Leven Lang Leren. 

18-09-2018 | Lees meer
Noloc Week v/d loopbaan
Landelijk nieuws

Vandaag gaat de Week van de Loopbaan van start! In de week van 17 tot en met 22 september 2018 openen loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. 

17-09-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

De aansluiting van het onderwijs op de beroepspraktijk verbeteren en een leerwerkklimaat scheppen waarbinnen een leven lang ontwikkelen voor het mbo mogelijk wordt. Dat zijn de speerpunten van de samenwerkingsovereenkomst die zorgorganisatie Laurens en SBB op 13 september in Laurens Stadzicht ondertekenden.

14-09-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

In Nederland volgen relatief veel mensen een opleiding vergeleken met andere landen, zowel onder jongeren als onder volwassenen. Dat constateert het ministerie van Onderwijs op basis van een rapport van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO).

12-09-2018 | Lees meer

Pagina's