> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Wegens overweldigende belangstelling is het subsidieplafond van de subsidie Tel mee met Taal bereikt. Je kunt echter nog wel een aanvraag indienen.

Het komt namelijk voor dat een subsidie niet, of niet in zijn geheel, wordt toegekend. Het beschikbare budget wordt dan in volgorde van binnenkomst verstrekt aan andere aanvragers. Je kunt je ook aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van Tel mee met Taal. In 2020 start een nieuwe subsidieronde. Zodra daar meer over bekend is, communiceert Tel mee met Taal dat op de website en in de nieuwsbrief. 

13-08-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws
Leerwerkloket: Algemeen

Heb je als mbo’er recht op studiefinanciering? Hoeveel dan? En wat zijn de voorwaarden? De Nationale Onderwijsgids zet het voor je op een rijtje!

Als mbo’er heb je recht op studiefinanciering als je een beroepsopleidende leerweg (bol) in het mbo volgt. Studiefinanciering in het mbo bestaat uit een basisbeurs, een aanvullende beurs en een reisproduct voor de ov-chipkaart.

12-08-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Haaglanden, Leerwerkloket Zuid-Holland Centraal

Vanaf maandag 24 juni is er in de regio Zuid-Holland Centraal een loket geopend op de maandag middag van 13.00 uur tot 16.00 uur in het gemeentehuis van Lansingerland.

05-08-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Schoonmakers hebben vaak meer in hun mars dan je denkt. Ze verdienen de juiste steun bij een loopbaanstap, vindt Ferdi Ersoz, junior HRM-medewerker bij de Rijksschoonmaakorganisatie. 

29-07-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Op 19 juni vond in Zaanstreek Waterland een Taallunch plaats bij het Zaans Medisch Centrum (ZMC) georganiseerd door en voor taalpartners van het Regionaal Taalakkoord. Tijdens de lunch verwelkomde wethouder Natasja Groothuismink twee nieuwe taalpartners: ZMC en Stichting Maatschappelijke Diensten.

25-07-2019 | Lees meer

Pagina's