> Succesverhalen

Succesverhalen

Wim: "na mijn ontslag bij de @bank zat ik maanden met mijn handen in het haar. Wat nu? Ik ben 48 en heb diploma financiele dienstverlening uit de jaren '80. Ik  waardeer het zeer dat u zo uitgebreid de tijd nam om naar mijn verhaal te luisteren en met mij mee te denken over hoe nu verder. Tijdens het gesprek met u, heb ik det tip gekregen om te kijken naar een omscholingstraject in de ICT. Daar had ik zelf niet opgekomen. Dank daarvoor."

Emine: "dank voor de feedback op mijn CV. Ik ga het aanpassen". 

Jennifer: "door de beroepskeuzetest die ik gemaakt heb bij jullie, ben ik op een nieuw idee gekomen. Heel blij mee, ik ga me aanmelden bij het mbo voor de opleiding HR-medewerker."

Annemieke: "mijn contactpersoon UWV stuurde mij door nu u. Ik dacht weer een adviseur? Maar ik was blij dat ik u gebeld had voor een afspraak. U had de tijd voor mij en luisterde goed. Door het gesprek met u heb ik weer energie gekregen om verder te werken aan mijn CV. Ook ben ik blij met de lijst van verzorgingshuizen die een leerwerktraject aanbieden voor verzorgende niveau 2. Ik ga kijken of er iets bij mij  in de buurt tussen zit."